Hva jeg driver med når bloggen er stille..


Driver med dette bildet om dagen. Neste steg er å mikse hudfarge og jeg skal prøve en oppskrift fra en bok jeg har. Ganske mange farger skal mikses sammen og det blir kjempespennende om jeg får til slik jeg ønsker! Jeg bestemte meg først for en helt ordinær lys europeisk hudtone men manglet to viktige farger. Da tenkte jeg at hun ser da litt latinsk ut, gjør hun ikke? Så da får vi se da, om jeg ødelegger hele bildet eller om det blir vellykket. Vet jo aldri, men uten feil lærer man heller ikke. Og så er bøkene mine basert på olje, jeg bruker akryl. Akryl tørker raskere og jeg kan derfor ikke blande fargene jevnt i hverandre på lerretet. Det gir jo et røffere utfall, men jeg skal ta frem igjen oljemalingen om ikke så lenge. Da kan en gjøre de to stegene undermaling og monokrom maling først slik det skal gjøres. Dette er to ulike medier og vil følgelig ha ulikt resultat og teknikk.

Kjolen er bare malt grunning egentlig, men bortsett fra gulfargen er jeg litt fornøyd, jeg får se hvor mye jeg maler over denne. Må se litt på kjølige og varme farger (lys og skygge). Noen ornamenter jeg hadde skisset i bakgrunnen er også borte nå. Planen var å male nye men jeg liker at det ikke er så mye mas i bakgrunnen så her får jeg se hva jeg ender opp med.

Svart bruker jeg forresten fortsatt ikke og ser med skepsis at sort er brukt i den lyseste hudtonen i boka mi.. Men kald blå og varm brun blir en flott sort, er begge i oppskriften lager en selv :)))

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s