Mitt lille mirakel


Mitt lille mirakel

 

Hvorfor nettsiden har vært helt stille? Noen ganger skjer livet, da blir det ikke særlig av det man aller helst vil drive med. Noen ganger tar livet en sving innom i skyggene og alt av malersaker ligger pakket ned i esker og bokser. Men så plutselig, helt ut av det blå så snur alt og en befinner seg på livets solside. Etter å ha lengtet i 11 år ville hun komme lille Kamilla. 21 august bare litt for tidlig. Bildet er tatt på intensivavdelingen for nyfødte på SUS der vi måtte være i 1 mnd. Men alt ordnet seg og nå består livet av masse kos, amming døgnet rundt og enda mere kos. Prinsessa vår vokser som ei kula, ting er pakket opp av eskene sine og lykken smiler til oss. Nå er det desember og en travel tid. Jeg har så smått startet og fått gjort litt hobbyarbeider, som hekling samtidig med amming. Hodet holder på å sprekke av alt jeg vil tegne, male og lage, litt irritert er jeg på det å ha leddgikt og ikke ha krefter til alt jeg vil. Men så er det et luksusproblem, jeg svever på en rosa sky og har det så innmari godt!! Men planen er klar, jeg har satt av desember til hjemmehygge og så svinger jeg penselen igjen i januar. Litt virkelighetsorientert er jeg så de største maleriene som krever ro og konsentrasjon må jeg nok se en lang etter mens de mer intuitive og abstrakte må en la tørke og gå ifra uansett. Gleder meg!! Og så har jeg fått noen av bildene på et galleri i dag, det fortjener en helt egen post.

Livet på solsiden er deilig

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s