Galleri Siv Andersen


Lørdag var vi på en riktig koselig snopetur på galleriet til Siv Andersen

http://sivandersen.no/ https://www.facebook.com/galleri.sivandersen .

Det er så flott og fargerikt det galleriet! Og for ei koselig dame! Hun maler flotte bilder, eier eget galleri midt i gågaten i Sandnes som nå rommer mange flinke kunstnere med malerier, glass, keramikk, klær og skulptur. Jeg handlet meg to krus, keramikk kunst og julegaver attpåtil (hysj..) Og hva skjer? I dag har Siv plukket ut bilder og tatt dem med seg til galleriet sitt. Det er stas!! Kan jeg nå si jeg er representert hos.. Utstiller hos..? Det gjør godt å få positive tilbakemeldinger og ryggen blir rimelig rak (og litt prestasjonsangst) når en får henge bilder sammen med så mange dyktige folk. Så hvor kan dere finne kunsten min? Hos Galleri Siv Andersen så klart 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s