Sjefen..


image

Den nye sjefen min altså.. ikke får jeg male på lerret og ikke får jeg male på fotavtrykk. Her har en flik av gessoen og malingen over løsnet for jeg brukte for mye vann. Min feil, jaja .. men når malingen størkner raskt blir det en del babu babu redningsarbeid! Herlig tid uansett, vi koooser oss! Selv lille sjefen har laget stor kunst med fingermalingen sin 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s