Komme i gang igjen


image

Til helgen skal jeg på malekurs hos Billy Roy Økland, noe jeg gleder meg stort til! Skal bli kjekt å få praktisk opplæring i klassisk maling for det kan være litt overveldende å lese alt som er i bøker om temaet 😂 Her har jeg tatt første strøket med grundering av lerret. Litt mer omstendelig enn å bruke vanlig gesso.
Ellers innrømmer jeg å ha blitt litt rusten, så jeg satte meg like gjerne utenfor et kjøpesenter og skissetur folk som hastet forbi i regnet. Det vil jeg virkelig anbefale å gjøre for en får ikke mulighet til å studere eller bruke lang tid på hver tegning. Skikkelig oppvarming altså, kunstens svar på oppvarming før gymnastikk på skolen 😂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s