Bytter til .org


Jeg vil ha en webshop. 

Dermed har jeg nå fått overført hele nettsiden over til WordPress.org. og bestiller hosting på bluehost.  Et sted i prosessen glemte jeg å endre fra standard til tid og dato.. men siden jeg ikke orker å gjøre hele prosessen om igjen så lar jeg det skure og gå. 

Nå gjelder det kun å få godkjent å få flytte webadressen til bluehost. Alle peker på hverandre og for hver gang jeg sender et spørsmål er det ventetider alt fra 24 timer til 72. Så dette kan ta tid hahaha Huhei hvor det går! 

Hvem kan klikke på knappen aksepter 😂
Og gjennom hele prosessen har autokorrekturen endret på ALT jeg har skrevet 😂🙌😄

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s